WIJ ZIJN EDIS

Jong, ouder. Man, vrouw. Commercieel en meer sociaal gericht. Het team van Edis kent alle smaken. Een krachtig geheel. Een ding hebben ze absoluut gemeen: ze werken allemaal met veel plezier bij hun werkgever.

“Het is de open cultuur, waarin je de vrijheid krijgt om je eigen kracht verder te ontwikkelen,” zegt de een. “Het is de sfeer van no-nonsens met een grapje op zijn tijd,” zegt de ander.

Een echt team
Allemaal hebben ze zelf ervaring in de sector en weten dus heel goed waar ze over praten. De taken zijn onderling verdeeld wat betreft branches maar als het nodig is, vervagen de lijnen en handelt het team als een: “Bij een spoedaanvraag duiken we er met z’n allen direct bovenop. Dat kan ook omdat we geen logge organisatie zijn.”

Doeners en doorzetters
Een andere gemene deler: de medewerkers geven niet snel op. Het zijn doorzetters, die bewijzen door te doen. “Als ik ervan overtuigd ben dat iemand goed is, dan ga ik er echt voor liggen”. En ze gaan voor de persoon:  “We leven mee met onze klanten en zetten dan vaak een stapje extra. Met een aantal vaste relaties zijn we zelfs goed bevriend geraakt!”

AFSPRAAK = AFSPRAAK. IEDEREEN ZEGT HET, WIJ DOEN HET!